onsdag, september 26, 2007

I det siste............

...... hadde vi mye å gjøre med flytting. Snart to uker siden var det DM fotball her i Oslo. Mamma Christin og barna var og så på kamp på lørdag hvor pappa Jan Inge spilte. Etter kamp dro vi hjem for mormor kom og hentet barna. Barna overnattet hos mormor og bestefar til søndag.

Søndag passet tante Hilde barna mens vi, mormor, bestefar, farmor og farfar pakket alle ned tingene og møblene inn i lastebilen som bestefar lånte fra jobben sin. Pappa Jani og bestefar kjørte alle tingene og møblene hjem til mormor og bestefar sin garasjen som de skal stå der en stund fram til vi flytter til Vestby. Vi ble ferdig om kvelden og spiste middag hos dem vi alle sammen. Nå bor vi i leiligheten til tante Hege sin som vi lånte en stund. Det er liten leiligheten, men vi overlever nok det en stund ;)

Nå er nøkler levert til de nye eier sist torsdag som var, deilig var det! Vi slipper å tenke på leiligheten nå :) Nå går Julie sist uke i bhg før hun slutter og være hjemme sammen med mamma og Isac fram til ny bhg i Vestby. Herregud, Emilia blir 1 år snart og tiden flyr så jævlig fort! Hun er blitt så stor jente nå og leker mer med Isac. Rart å tenke på at det er 1 år siden Emilia ble født, - kan ikke tro. Neste tur er det Isac som blir 1 år også. Feirer hans bursdag i nye hus :) Gleder oss veldig til å flytte dit.

På søndag som var, vi var på badeland i Asker sammen med de døve foreldre med barn. Julie var helt i hundre og badet mye og hoppet mye. Lille Isac var også helt i hundre og badet. Var så blid gutt når han badet.

Ha en fin dag og kos dere blogglesere!!

0 kommentarer: